2610343525 6976993133 Ασημάκη Φωτήλα 73, Πάτρα

Πέργκολες

 
 

Πέργκολες
Τέντες Λέων | Τέντες - Συστήματα Σκίασης Πάτρα
 
Οι πέργκολες εφαρμόζονται για κάλυψη μικρών και μεγάλων επιφανειών, είτε σαν διακοσμητική κατασκευή είτε σαν συνδυασμός συστημάτων σκίασης εξωτερικών χώρων. Αποτελούν την ιδανική λύση για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, γιατί σας προστατεύει από τον ήλιο ή την βροχή, χαρίζοντας σας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Η επιχείρηση μας “ΤΕΝΤΕΣ ΛΕΩΝ” η οποία εδρεύει στην Πάτρα, σας προσφέρει μια σειρά από πέργκολες για την επέκταση της βεράντας ή του κήπου σας. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική πέργκολα που θα προσφέρει στο χώρο σας υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα.

 
 
Κομψές και διαθέσιμες σε μεγάλα μεγέθη, οι πέργκολες μας είναι η απάντηση στην πλήρη προστασία για όλες τις εποχές. Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες (καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία κ.α.) καθώς και σε οικίες στην Πάτρα και τις γύρω περιοχές.

Σχεδιάζουμε πέργκολες ώστε να αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες, με στόχο την μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής τους, ενώ παράλληλα, είναι κατάλληλα μελετημένες για την καλύτερη προσαρμογή και εκμετάλλευση του αίθριου χώρου όπου εφαρμόζονται.


Έχοντας εγκαταστήσει ένα μεγάλο αριθμό από πέργκολες σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους σε όλη την Πάτρα, η επιχείρηση μας, μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε απαίτηση έχετε, με συνέπεια, ποιότητα και εγγύηση εγκατάστασης.

 
 
ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ
 
Βασική φιλοσοφία και στόχος μας είναι η σωστή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση
των πελατών μας, προσφέροντας ποιοτική εργασία.
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα έρθουμε δωρεάν στο χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας
και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την σκίαση του.